Templates & software downloads

Avery biedt een omvangrijke diversiteit van templates aan, beschikbaar als praktische software downloads, voor zowel privé als beroepsmatige doeleinden. Bij de templates van Avery heeft u de keuze uit zowel diverse blanco voorbeelden als gratis templates voor etiketten, ordnerruggen, registers en printvoorbeelden voor visitekaartjes of tafelkaarten.

Verder biedt Avery een veelzeidigheid aan voorbewerkte gratis templates, zoals speciale Word-templates en voorbeelden voor uitnodigingskaarten en adresetiketten. In de rubriek ‘Software’ vindt u innovatieve design software die eenvoudig en gratis te downloaden is. De gratis Avery Design & Print Online software met duizenden voorbewerkte templates kan direct via Internet gebruikt worden, omdat deze design programma’s niet gedownload hoeven te worden. De gratis Avery DesignPro software voor PC & Mac met speciale effecten voor tekst en foto zijn voornamelijk bedoeld voor gevorderde gebruikers. De design software kan altijd gratis gedownload worden.

Indien u gratis templates voor Office, zoals Word-templates, nodig heeft, kan het beste de veelzijdige Avery Assistent voor Microsoft Office gebruikt worden. De Avery software beschikt namelijk over een stap-voor-stap instructie zoals met betrekking tot de serieprintfunctie. Deze is in Microsoft Word gemakkelijk en snel te gebruiken.

 • Templates uitnodigingen

  Avery biedt templates aan van uitnodigingen, die gratis te downloaden zijn. Print uw uitnodigingskaarten voor verjaardagen of huwelijken eenvoudig zelf.

 • Templates visitekaartjes

  Avery biedt templates aan van visitekaartjes voor MS Word, die gratis te downloaden zijn. Tevens kunnen visitenkaartjes tweezijdig ontworpen & geprint worden.

 • Gratis templates & sjablonen

  Avery biedt gratis templates aan voor op kantoor & thuis, zoals praktische Word-templates en templates voor visitekaartjes & uitnodigingen.

 • Word templates

  Avery biedt Word-templates aan voor visitekaartjes, uitnodigingen, wenskaarten, ordnerruggen, etiketten & indexkaarten, die gratis te downloaden zijn.

 • Etiketten software

  Avery biedt templates aan voor etiketten, die gratis te downloaden zijn, zoals voor zelfklevende adresetiketten, verzendetiketten en afneembare plaketiketten.

 • Print software

  Avery biedt printbare templates aan, die gratis te downloaden zijn, voor visitekaartjes, uitnodigingen, wenskaarten, ordnerruggen en indexkaarten.

 • Design software

  Download nu gratis Avery Design Software DesignPro voor PC & Mac en ontwerp zelf wenskaarten, cd-etiketten en visitekaartjes!